Oma's Huusje maakt gebruik van functionele en analytische cookies. Hier kun je onze privacy statement lezen voor meer informatie.
Akkoord
Klein Olden aller

Logeren bij de boer,
met veel rust, ruimte en prachtige natuur

Boerderij "Klein Olden aller"

Boerderij "Klein Olden aller" is een biologisch melkveebedrijf. Het bedrijf wordt gepacht van Natuurmonumenten en is vanouds onderdeel van landgoed "Olden aller" Het landgoed is ongeveer 460 hectare waarvan de helft landbouwgrond is, de andere helft bestaat uit houtwallen, heidevelden en een parkbos. Kern van het landgoed is "Kasteel Olden aller" Naast het kasteel ligt een van de 11 boerderijen, dit is boerderij "Klein Olden aller"

Het bedrijf is ongeveer 70 hectare groot, waarvan 22 hectare is ingericht als foerageer gebied voor trekvogel, de rest is in gebruik als normaal grasland voor de ongeveer 100 koeien. Het bedrijf hanteert een biologische bedrijfsvoering, dit houdt in dat er geen kunstmest en bestrijdingsmiddelen worden gebruikt en dat er extra normen voor het welzijn van de dieren. Ook kunnen de koeien (als de draagkracht van de grond het toelaat) grazen in de weiland. Onze producten worden verkocht met het biologische keurmerk.

Logeren bij de boer, met veel rust, ruimte en prachtige natuur.. Een onvergetelijke belevenis op een bijzondere locatie in de natuur!

Contact

Klein Olden aller C.V.
Fam. van de Beek
Olden aller allee 5
3882 RW  Putten

Email: avandebeek@solcon.nl
Mob. Greta: 06-205 934 96
Mob. Aart: 06-512 138 25