Oma's Huusje maakt gebruik van functionele en analytische cookies. Hier kun je onze privacy statement lezen voor meer informatie.
Akkoord

Vakantie huis op de Hoge Veluwe

Logeren bij de boer,
met veel rust, ruimte en prachtige natuur

Oma's Huusje

Een onvergetelijke belevenis op een bijzondere locatie in de natuur!

Graag nodigen we u uit voor een onvergetelijke belevenis op een bijzondere locatie in de natuur. Het leven en werken op de boerderij geeft ons een speciale band met onze omgeving. Door onze manier van werken (biologisch) zijn we er ons van bewust hoe afhankelijk we zijn van die omgeving. We moeten daar met respect mee omgaan. We beseffen des te meer hoe bevoorrecht we zijn om hier te mogen wonen en werken. Door bij ons te logeren kunt u geïnspireerd worden door de natuur om u heen. Fluitende vogels lokken u "de tent uit", geniet van onze koeien in de wei. Kwakende kikkers kondigen de avond aan, vleermuizen bevestigen de schemering. Treft u het, dan grazen er reeën in de buurt. Voor kinderen valt er veel te zien en te leren. Misschien wordt er wel een kalfje geboren! Oma's Huusje staat op de kop van onze boerderij. Dat is voor U ! Wees gewoon u zelf, geniet van de rust of ga iets leuks doen in de omgeving. We hebben veel informatie.

Oma's huusje is zoals de naam het al zegt het huisje waar onze oma jarenlang heeft gewoond. Het huisje is gebouwd in 1938 toen onzen oma en opa trouwde. Veel elementen uit die tijd zijn bewaard gebleven zoal de paneeldeuren, het plafond met de balklagen in de kamer en de schoorsteen zijn nog origineel. Onze oma heeft in dit huis gewoond totdat ze naar een bejaarde huis verhuisde, na een grondige renovatie zijn we dit unieke huisje gaan verhuren met de naam "Oma's huusje"

Bekijk prijzen

Vakantiehuis op de Veluwe met jacuzzi

Op het prachtige landgoed Oldenaller is het goed toeven! U komt hier helemaal tot rust! Middenin de natuur, op onze biologische boerderij, staat ons sfeervolle Oma’s Huusje. Een prettig, schoon verblijf, van alle gemakken voorzien. Met sinds kort een nieuwe aanschaf van een jacuzzi, voor een heerlijke ontspannen ervaring in de buitenlucht! U kunt vast niet meer wachten!!

Reserveer nu

Logeren bij de boer, met veel rust, ruimte en prachtige natuur.. Een onvergetelijke belevenis op een bijzondere locatie in de natuur!

Contact

Klein Olden aller C.V.
Fam. van de Beek
Olden aller allee 5
3882 RW  Putten

Email: avandebeek@solcon.nl
Mob. Greta: 06-205 934 96
Mob. Aart: 06-512 138 25